Jangan Masukkan 10 Benda Ini ke Organ Intim

By | 16/01/2016

Jangan Masukkan 10 Benda Ini ke Organ Intim

Jangan Masukkan 10 Benda Ini ke Organ Intim

Vagina kedah dijagi kaberesihan na kanggo nyingcetkeun infeksi. Margi eta,sateuacan atawa sesudah nyambung seks,awewe dibongbolongankeun kanggo nangtoskeun kaayaan organ intimnya steril sarta hiegenis.

salah sahijina menghindari kanggo ngasupkeun barang-barang terlarang ieu ka jero vagina. Naon wae? Katut katerangan na sepertos dikutip ti Foxnews.com

1. Pembersih kewanitaan
Sababaraha awewe ngayakinan yen ngagunakeun zat pembersih kewanitaan langkung efektif ngagebah vagina ti serangan bakteri. Padahal kanyataan na kabiasaan ieu malahan tiasa nempatkeun vagina dina mamala infeksi.

” Ulah nempatkeun naon oge ka jero vagina kaasup sabun pembersih kewanitaan. Vagina tiasa ngabersihkeun dirina sorangan tanpa bantuan zat lianna,” ceuk Dr Alyssa Dweck,saurang ginekolog sarta Asisten Profesor Klinis di Mount Sinai School of Medicine.

2. Saab vagina
Ngajalanan saab vagina di spa barobah kaayaan tren kadieunakeun. Padahal efek sinjang anu manawi lumangsung langkung ageung tinimbang mangpaat anu Anjeun dapatkan. Ditepikeun Dweck,kabiasaan ieu tiasa memicu timbulna tatu huru sarta iritasi.

3. Lisah
Anjeun tak kenging ngasupkeun lisah ka jero vagina Anjeun kanggo saukur oles na. Pasalna vagina ngabogaan zat pelumas alami sarta tinangtu tak ngabogaan efek sinjang.

” Lisah henteu alami eta kaustik pisan sarta tiasa menyebabkeun tatu huru vagina,ku kituna sasaena hindari pigawe kabiasaan ieu,” teras Dweck.

4. Whipped cream
Manawi kanggo sapalih jalmi,ngagunakeun whipped cream wanci bercinta,tiasa beuki memicu sensasi anu erotis. Kanyataan na perkawis ieu tiasa nempatkeun Anjeun dina mamala iritasi hinga infeksi anu serius.
” Abdi moal merekomendasikeun ngasupkeun barang ieu dina vagina,” ceuk Dweck.

5. Vaseline
Barang ieu manawi dianggap minangka pelumas alami,nanging nurutkeun Dweck kandungan lisah anu aya dina Vaseline tiasa barobah kaayaan asal infeksi vagina.

6. Buah atawa sayuran
Manawi Anjeun percanten yen buah sarta sayuran ngandung nutrisi anu luhur pisan. Nanging tahukah Anjeun yen sanes cara anu pas kanggo nempatkeun buah sarta sayuran dina vagina Anjeun.
” Kandungan pestisida anu manawi aya dina sayuran tiasa mengiritasi vagina Anjeun,” ceuk Dweck.

7. Panangan anu tak dibersihkeun
Lamun hoyong nyabak haturan vagina,pastikan panangan Anjeun atos dipastikeun bersih leuwih tiheula. Kitu oge kalawan boneka seks anu manawi bade nambahan sensasi bercinta Anjeun.

8. Barang seukeut
” Kiriman getih ka jero vagina kitu jegud sumawonten tiasa menyebabkeun pendarahan anu seueur cacak

kangge pengobatn saena angge herbal anu terpercaya sapertos ovary nutrition capsule, mangga tiasa di lajeng kangge khsiatnya DIDIEE http://www.obatkistabartholin.web.id/

by : Obat Kista Bartholin